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- Section C : Manufacturing
- Division 10 : Manufacture of food products
- Group 10.1 : Processing and preserving of meat and production of meat products
- Class 10.13 : Production of meat and poultry meat products
Sub-class 10.13A : Industrial production of meat products
Nomenclatures
Last updated on: 01/01/2008
This sub-class includes
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la fabrication industrielle de produits à base de viandes ou d'abats (pièces salées, fumées,
séchées, cuites, etc.)
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la fabrication industrielle de charcuteries telles que pâtés, rillettes, saucisses, salamis, boudins, andouillettes, cervelas, mortadelles, galantines, jambons cuits
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la préparation de foies gras
This sub-class includes also
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la production de farines et poudres de viandes comestibles ou impropres à l'alimentation humaine
This sub-class doesn't include
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la production de plats préparés à base de viande (cf. 10.85Z)
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la préparation de potages contenant de la viande (cf. 10.89Z)
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le commerce de gros de viandes et de produits à base de viande (cf. 46.32)
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le conditionnement de viandes, pour compte propre (cf. 46.32A) ou pour compte de tiers (cf. 82.92Z)
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la préparation d'extraits et jus de viande, de poissons et d'autres animaux (cf. 10.89Z)
Associated products null
10.13.11 – Swine meat, cuts, salted, dried or smoked (bacon and ham)
10.13.12 – Bovine meat, salted, dried or smoked
10.13.14 – Sausages and similar products of meat, offal or blood
10.13.15 – Other prepared and preserved meat, meat offal or blood
10.13.16 – Flours, meals and pellets of meat unfit for human consumption; greaves
10.13.91 – Cooking and other preparation services for the production of meat products
10.13.99 – Sub-contracted operations as part of manufacturing of meat and poultry meat products