2025-02-14T20:28:42.153+01:00
- Section C : Manufactured products
- Division 10 : Food products
- Group 10.1 : Preserved meat and meat products
- Class 10.13 : Meat and poultry meat products
- Category 10.13.9 : Cooking and other preparation services for the production of meat products; sub-contracted operations as part of manufacturing of meat and poultry meat products
Sub-category 10.13.99 : Sub-contracted operations as part of manufacturing of meat and poultry meat products
Nomenclatures
Last updated on: 02/14/2025
This sub-category includes
-
opérations partielles ou totales du processus de production des produits concernés, réalisées par un sous-traitant sur des intrants possédés par le donneur d'ordre. Ces opérations sont rémunérées pour le travail qu'elles représentent et peuvent comprendre la fourniture de matières premières complémentaires
Par exemple :
-
découpe ou de préparation des morceaux de viande et d'abats
This sub-category doesn't include
-
produits du même domaine, fabriqués par un sous-traitant propriétaire des intrants (voir postes précédents)