- Section C : Manufacturing
- Division 10 : Manufacture of food products
- Group 10.1 : Processing and preserving of meat and production of meat products
- Class 10.13 : Production of meat and poultry meat products
Sub-class 10.13B : Cooked meats production and trade
Nomenclatures
Last updated on: 02/14/2025
This sub-class includes
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la préparation à caractère artisanal de produits à base de viandes ou d'abats et de charcuteries associée à la vente au détail des produits préparés tels que pâtés, rillettes, saucisses, salamis, boudins, andouillettes, cervelas, mortadelles, galantines, jambons cuits
This sub-class doesn't include
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la production de plats préparés à base de viande (cf. 10.85Z)
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la préparation de potages contenant de la viande (cf. 10.89Z)
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le commerce de gros de produits à base de viande (cf. 46.32B)
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le conditionnement de viandes, pour compte propre (cf. 46.32A) ou pour compte de tiers (cf. 82.92Z)
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la préparation d'extraits et jus de viande, de poissons et d'autres animaux (cf. 10.89Z)
Associated products null
10.13.11 – Swine meat, cuts, salted, dried or smoked (bacon and ham)
10.13.12 – Bovine meat, salted, dried or smoked
10.13.14 – Sausages and similar products of meat, offal or blood
10.13.15 – Other prepared and preserved meat, meat offal or blood
10.13.91 – Cooking and other preparation services for the production of meat products