Rechercher dans la nomenclature
2015-01-01T00:00:00+01:00
- Section C : Manufactured products
- Division 10 : Food products
- Group 10.3 : Processed and preserved fruit and vegetables
- Class 10.39 : Other processed and preserved fruit and vegetables
- Category 10.39.9 : Cooking and other preparation services for the preservation of fruit and vegetables; sub-contracted operations as part of manufacturing of other processed and preserved fruit and vegetables
Sub-category 10.39.99 : Sub-contracted operations as part of manufacturing of other processed and preserved fruit and vegetables
Nomenclatures
Last updated on: 01/01/2015
This sub-category includes
-
opérations partielles ou totales du processus de production des produits concernés, réalisées par un sous-traitant sur des intrants possédés par le donneur d'ordre. Ces opérations sont rémunérées pour le travail qu'elles représentent et peuvent comprendre la fourniture de matières premières complémentaires
Par exemple :
-
stérilisation ou cerclage de conserves portant sur des préparations à base de légumes ou de fruits
This sub-category doesn't include
-
produits du même domaine, fabriqués par un sous-traitant propriétaire des intrants (voir postes précédents)