2025-02-14T20:28:42.153+01:00
- Section C : Manufactured products
- Division 10 : Food products
- Group 10.5 : Dairy products
- Class 10.51 : Dairy and cheese products
- Category 10.51.4 : Cheese and curd
Sub-category 10.51.40 : Cheese and curd
Nomenclatures
Last updated on: 02/14/2025
This sub-category includes
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fromages frais (petits suisses, pâtes salées, fromages en faisselle ou aromatisés), caillebotte
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fromages fondus (crème de gruyère, fromages pour tartine, etc.)
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fromages à pâte persillée (roquefort, bleus, gorgonzola, etc.)
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fromages de chèvre ou de brebis
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fromages à pâte molle (camembert, brie, coulommiers, carré de l'est, etc.)
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fromages à pâte pressée (édam, gouda, reblochon, saint-paulin, cantal, emmental, comté, beaufort, gruyère, etc.)
This sub-category includes also
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fromages râpés ou en poudre
This sub-category doesn't include
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yaourts et caillés (10.51.52)