2025-02-14T20:28:42.153+01:00
- Section C : Manufactured products
- Division 10 : Food products
- Group 10.3 : Processed and preserved fruit and vegetables
- Class 10.39 : Other processed and preserved fruit and vegetables
- Category 10.39.1 : Processed and preserved vegetables, excluding potatoes
Sub-category 10.39.17 : Other vegetables (except potatoes), preserved otherwise than by vinegar or acetic acid, except prepared vegetable dishes
Nomenclatures
Last updated on: 02/14/2025
This sub-category includes
-
tomates entières, en morceaux et concentrés de tomates, appertisées
-
asperges, artichauts, épinards, maïs doux, etc., macédoines, jardinières et autres mélanges, appertisés
-
champignons et truffes, appertisés
-
autres préparations à base de légumes
This sub-category includes also
-
légumes conservés à l'huile ou dans la saumure (olives, etc.)
-
préparations charcutières à base de légumes (céleri rémoulade et carottes râpées, macédoines assaisonnées, salade piémontaise, etc.)
This sub-category doesn't include
-
préparations homogénéisées adaptées à l'enfant à base de légumes (petits pots) (10.86.10)
-
sauces à la tomate et ketchup (10.84.12)