Rechercher dans la nomenclature
- Section C : Manufacturing
- Division 10 : Manufacture of food products
- Group 10.3 : Processing and preserving of fruit and vegetables
- Class 10.31 : Processing and preserving of potatoes
Sub-class 10.31Z : Processing and preserving of potatoes
Nomenclatures
Last updated on: 01/01/2008
This sub-class includes
-
la transformation et la conservation de pommes de terre, la préparation de produits à base de pommes de terre :
-
la production de pommes de terre précuites surgelées
-
la production de purée de pommes de terre déshydratées
-
la fabrication de farines de pommes de terre
-
la production de produits apéritifs à base de pommes de terre
-
la production de pommes chips à base de pommes de terre
-
la préparation d'autres produits à base de pommes de terre
-
This sub-class includes also
-
l'épluchage industriel de pommes de terre
Associated products null
10.31.12 – Dried potatoes whether or not cut or sliced but not further prepared
10.31.13 – Dried potatoes in the form of flour, meal, flakes, granulates and pellets
10.31.14 – Potatoes prepared or preserved
10.31.91 – Cooking and other preparation services for potatoes and potato products
10.31.99 – Sub-contracted operations as part of manufacturing of processed and preserved potatoes