Rechercher dans la nomenclature
- Section A : Agriculture, forestry and fishing
- Division 01 : Crop and animal production, hunting and related service activities
- Group 01.2 : Growing of perennial crops
- Class 01.28 : Growing of spices, aromatic, drug and pharmaceutical crops
Sub-class 01.28Z : Growing of spices, aromatic, drug and pharmaceutical crops
Nomenclatures
Last updated on: 01/01/2008
This sub-class includes
-
les cultures permanentes et non permanentes de plantes à épices et aromatiques :
-
poivre
-
piments et poivrons
-
noix muscades, macis, amomes et cardamomes
-
anis, badiane et fenouil
-
cannelle
-
clous de girofle
-
gingembre
-
vanille
-
houblon
-
autres plantes à épices et aromatiques
-
-
la culture de plantes médicinales et narcotiques
-
la culture de matières végétales utilisées principalement en parfumerie ou à usage insecticide, parasiticide ou similaire
Associated products null
01.28.11 – Pepper (piper spp.), raw
01.28.12 – Chillies and peppers, dry (capsicum spp.), raw
01.28.13 – Nutmeg, mace and cardamoms, raw
01.28.14 – Anise, badian, coriander, cumin, caraway, fennel and juniper berries, raw
01.28.15 – Cinnamon (canella), raw
01.28.16 – Cloves (whole stems), raw